Intern serviceförvaltningen, Bemanningsenheten

Älvdalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner med ca 7000 invånare och 550 medarbetare. Älvdalens kommun har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv, sport, jakt och fiske. Vi har ett gott kulturutbud och rikt musikliv.  Som arbetsgivare tror vi på en bra balans mellan arbete och privatliv och att du ska känna dig trygg och säker i ditt arbete. Vi arbetar utifrån vår värdegrund - Kärlek, Trygghet, Respekt och Överraskande, och har arbetsmiljöarbete och friskvård i fokus. Älvdalens kommun ligger tekniskt i framkant vilket underlättar till flexibilitet såväl i arbete som privat.

Beskrivning

Älvdalens kommun söker sommarvikarier som vill jobba inom hemtjänsten, särskilt boende och inom LSS-verksamheten. Vikarier söks både till Älvdalen, Idre och Särna.

Arbetsuppgifter

I arbetet hjälper du våra brukare i deras vardagsliv utifrån de insatser som beviljats. Tillsammans med övrig personal arbetar du för att göra deras tillvaro meningsfull och stimulerande. I arbetsuppgifterna ingår kontakt med anhöriga och dokumentation.

Arbetstiden är schemalagd vilket kan innebära tjänstgöring dagar, kvällar, helger samt nätter. Ange i ansökan på vilken/vilka orter du kan arbeta. Körkort är ett krav för tjänstgöring inom hemtjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du är lyhörd för vårdtagarens behov och känner en självklar respekt för andra människor. Du har lätt att samarbeta med såväl brukare, anhöriga samt övrig personal.

 

Villkor

Sommarvikariat heltid/deltid. Vi kommer begära in ett utdrag ur belastningsregistret om du blir aktuell för anställning.

Anställningsform SUMMER_POSITION
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid/deltid
Ort Älvdalen, Särna och Idre
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6
Kontakt
  • Anna Karlsson, tf administrativ chef, 0251-31300
Facklig företrädare
  • Anna Dahlberg, Kommunal, 0251-31300
Publicerat 2019-02-27
Sista ansökningsdag 2019-06-30

返回职位空缺页面